2015-06-19 09:24:12• hírek • Blikk.hu

Lefújta az esküvőjét Dér Heni

Az énekesnő nem megy hozzá vőlegényéhez, Vincze Gábor futballedzőhöz, idén legalábbis nem.

Persze ez nem azt jelenti, hogy szakítottak, egyszerűen csak annyi történt, hogy nincs ideje megszervezni élete nagy napját. A szerelmesek már tavaly is hasonló problémákkal küzdöttek, de mivel mind a ketten igazi, nagy lakodalommal szeretnék hivatalosan is összekötni az életüket, inkább ismét halasztják az esküvőt. Ráadásul ők papír nélkül is boldogok, így ha a ceremóniára és a bulira egy ideig nem kerül sor, akkor sem jelent nagy drámát.

- Be kell vallanom, kissé későn eszméltem arra, hogy bele kellene kezdeni a szervezésbe. Rengeteg koncertem van, a nyáron az összes hétvégén vannak fellépéseim, sokszor még hét közben is, ez már az időpont kijelölésénél is komoly gondot okozna, őszig nincs is szabad időm. De még csak átgondolni sem volt időm, hogy mit és hogyan szeretnék. Az utóbbi időszakban a Spirit Színház felkérésére a Cabaret című darab bemutatójára készültem, így végül úgy döntöttünk, inkább halasztjuk az egészet, hogy mindenre legyen bőven időnk - árulta el Heni, aki azt azonban még nem tudja, mikor jön el a pillanat, hogy kimondja szerelmének a boldogító igent.

A vajdasági származású énekesnő egyébként 2013 decembere óta készül az eseményre, szerelme akkor kérte meg a kezét. Akkor még csak tőle, fél évvel később azonban már a családjától is.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: